Lagen om framgång

Skapandets lagar – Framgångslagen

Framgång kommer till oss när vi har rätt energi. Framgång uppstår när vår personliga eller kollektiva vibration är i resonans med vibrationen för det önskade resultatet. Dina övertygelser skapar en energi som vibrerar runt omkring dig. Framgång följer när du tror på dig själv.

För att bli framgångsrik måste du rensa ut den fysiska, mentala och känslomässiga röran. Du kan inte lyckas om du inte vet vart du är på väg.

I materiella termer innebär ”framgång” att man uppnår det önskade resultatet.

Det enklaste sättet att uppnå materiell framgång är att använda lagen om uppmärksamhet. Var tydlig med vad du vill ha, ha den nödvändiga tron på dig själv och arbeta sedan stadigt mot denna vision.

För att lyckas i kärlek bör du notera dina föreställningar om kärlek. De som skapar framgång har självförtroendet att ”jag är älskvärd, jag svarar kärleksfullt på andra, jag har ett öppet hjärta och jag ger generöst av mig själv”.

De övertygelser som leder till framgång i affärer är: ”Jag förtjänar att bli framgångsrik, jag kan lita på människor, jag förtjänar att få bra saker”.

I andliga termer innebär framgång att man tror på sig själv, gör sitt bästa och uppnår det bästa resultatet för alla.

Om framgång kommer i ditt knä från ingenstans är det ”karma” – belöningen för arbete som utförts i ett tidigare liv som skördas i detta liv. Karma har placerat dig på rätt plats vid rätt tidpunkt och med rätt inställning.

För att vara framgångsrik måste du också följa lagen om flöde. Om du vill aktivera lagen om framgång och låta lyckohjulet snurra för dig, låt det gå och håll ett positivt fokus på var du vill vara.

Framgång uppstår när din vibration är i resonans med vibrationen för det resultat du önskar.


Se: De 36 universella andliga lagarna