Lagen om mirakel

Lagar med höga frekvenser – Lagen om mirakel

På jorden lever vi i en tung vibration. Denna tunga vibration är föremål för karmalagen. Den gudomliga frekvensen löser upp och transmuterar vår lägre energi och ett mirakel inträffar. Detta är den andliga lagen om mirakel.

I takt med att världens medvetande höjs får fler och fler människor tillgång till det gudomliga och följaktligen upplever fler människor mirakel. Äkta förlåtelse och villkorslös kärlek är gudomliga energier som gör att mirakel kan ske. Mirakler är ett naturligt resultat av aktiveringen av högre energier. När vi ber änglar, uppstigna mästare eller någon annan varelse i ljusets andliga hierarki att hjälpa oss, attraherar vi den gudomliga frekvensen som överskrider våra fysiska lagar.

Synkronicitet och tillfälligheter är former av mirakel. Andliga krafter arbetar bakom kulisserna för att samordna universum och se till att förutbestämda möten och händelser äger rum. Samfälligheter och synkroniciteter styrs av Gud (universella energier) och iscensätts av dina andliga guider och änglar så att du får möjlighet att uppfylla ditt öde. När dina vibrationer stiger är du på din sanna väg.
För att tillämpa mirakellagen är det bara att fråga.


Se: De 36 universella andliga lagarna