Betydelsen av Ängelnummer 679

Talet 679 är en blandning av energierna och egenskaperna hos nummer 6 och 7 och vibrationerna hos nummer 9.

Talet 6 ger egenskaper som kärlek till hem och familj och hemtrevnad, service till andra, ansvar och pålitlighet, omsorg om sig själv och andra, omvårdnad och omvårdnad. Talet 6 resonerar också med personlig viljestyrka, initiativförmåga, problemlösning och övervinnande av hinder.

Nummer 7 tillför sina energier av mystik, andligt uppvaknande, utveckling och upplysning, djup kontemplation och introspektion, inlärning och utbildning, psykiska förmågor, empati och inre kunskap.

Talet 9 betecknar slut och slutsatser och relaterar till universella andliga lagar, ett högre perspektiv och höga ideal, ödmjukhet och mänsklighet, begreppet karma, att leda livet som ett positivt exempel för andra, välvilja och altruism samt att arbeta med ljuset.

Änglanummer 679 är ett meddelande till dig att fortsätta lyssna på din intuition och änglavägledning om din karriärväg och ditt livs syfte. Dina tankar, visioner och din intuitiva ”vetskap” vägleder dig i rätt riktning och du har levt och lett en andlig livsstil med optimism och entusiasm. Lita på att du är helt i linje med ditt livsuppdrag, och alla dina materiella behov kommer att tillgodoses efter behov. Använd din andliga kunskap och visdom i praktiken som ljusarbetare.

Änglanummer 679 är ett budskap om gratulationer och beröm från änglarna för det ljusa arbete du utför. Änglarna indikerar att du släpper taget om gamla aspekter av ditt liv som inte längre passar in på vem du egentligen är och att du nu lever ett mer autentiskt liv och en mer autentisk livsstil. Det tyder på att vissa frågor eller faser är på väg mot ett slut eller en avslutning och ger plats för nya början som kommer att förbättra ditt liv och föra dig framåt på din väg.

Tänk på saker som gör dig lycklig; umgås med människor som får dig att skratta och må bra; gör saker som får dig att må bra; ät saker som gör din kropp frisk och mår bra. Ta hand om dig själv på alla sätt och sätt ett positivt exempel för andra.

Talet 679 är relaterat till mästartalet 22 (6+7+9=22, 2+2=4) och änglatalet 22 på det högre planet, och talet 4 och änglatalet 4 på det lägre planet.