Upprepning av änglarnas nummer – 1 och 4

Upprepning av ängla nummer – 1 och 4 (1144, 1141, 1441, 1441, 1441, 1441, 1441, 1441, 4411, etc.)

Kombinationen av 4 och 1 är ett tecken på att dina änglar försöker hjälpa dig att manifestera din hjärtefråga. Den här kombinationen för med sig energier av ny början, nya idéer och entusiasm tillsammans med hårt arbete, ansträngning och beslutsamhet.

Siffrorna 1 och 4 visar att änglarna starkt betonar att du bör vara medveten om dina tankar och intentioner vid denna tidpunkt. Änglarna råder dig att göra en särskild önskan eftersom du nu befinner dig i en position där du kan manifestera dina tankar. Du ombeds se till att dina önskningar är för det högsta bästa, eftersom det gamla ordspråket ”var försiktig med vad du önskar dig, för du kan få det” är relevant här.

Kombinationen av 4 och 1 är ett tecken på att dina änglar försöker hjälpa dig att manifestera din hjärtefråga. Din personliga vilja och ansträngning i kombination med dina änglars energier kommer att producera det du har arbetat så hårt för.

Kombinationen 411 indikerar att du ska be dina änglar om viktig och/eller ytterligare information som du kan behöva just nu för att hjälpa dig på din väg, eftersom din väg kanske inte är klar eller uppenbar för dig just nu. Frukta inte, för universum och dina änglar har en tydlig vision av ditt liv och ditt livs syfte och de vet vad du söker. Lyssna på deras svar när de presenterar sig för dig.

Dina änglar väntar på att få hjälpa dig. Allt du behöver göra är att fråga.

4 gånger 1 (1111) som summerar till 4 indikerar att dina änglar vill att du ska be om deras hjälp för att vara involverad i manifestation, särskilt när manifestationen handlar om ditt livs syfte eller att ge service till världen.

Se även: