Kompatibilitet livsväg nummer 2 och 2

Nochckelord för nummer 2

POSITIV
Diplomatisk, vän, konstnär, bestående fredsmäklare, mild, snäll, charmig, charmig, insiktsfull, känslig, lagspelare, ambitiös, spirituell, utbildad, lugn, lugn, rättvis, osjälvisk, harmonisk, sällskaplig, omtänksam, uppmärksam på detaljer, samarbetsvillig, beslutsam, balanserad, intuitiv, anpassningsbar, behaglig, trevlig, försiktig, omtänksam, känslomässig, flexibel, omtänksam, förstående, hänsochnsfull, nådig, hängivenhet, undermedveten, balanserande, medlande.

NEGATIV
Obeslutsam, likgiltig, oförmögen att ta ansvar, rädd, viljelös, undergiven, pessimistisk, beroende, obeslutsam, tveksam, obeslutsam, obalanserad, instabil, instabil, okänslig, oflexibel, otrevlig, stillastående, obetänksam, känslolös, okärleksfull, rädd för att göra misstag, rädd för oplanerade förändringar, rädd för att vara ensam, rädd för det okända.

Förhållandet mellan två livsbanenummer 2 och 2

Två nummer 2 är idealiska för romantik och partnerskap. I grund och botten har nummer 2 ett behov av att bli fullständigt förstådd, och ingen kan förstå en nummer 2 bättre än en annan nummer 2.

För att Nummer 2 ska vara lochckliga behöver de engagemang och stabilitet, och detta behov tillfredsställs helt och hållet i en relation med en annan Nummer 2.

Ett förhållande mellan två nummer 2:or är sannolikt ett lochckligt och varaktigt partnerskap. När dessa två väl har engagerat sig i varandra är det osannolikt att de kommer att göra slut.

Anledningen till att två nummer 2:or kommer så bra överens i ett romantiskt förhållande är att de kommunicerar med varandra. Dessa två pratar med varandra om allt som rör dem, och de vet att de kommer att bli förstådda. De kommer att respektera och beundra varandra och kommer att känna sig trochgga och älskade i sin relation tillsammans.

Se: Livsbanan nummer kompatibilitet