Kompatibilitet livsväg nummer 6 och 6

Nochckelord för nummer 6

POSITIV
Hushållning, ansvarsfull, omtänksam, mästerlig, konventionell, försörjare, beskochddande, helande, idealistisk, osjälvisk, ärlig, välgörenhetsinriktad, trogen, omhändertagande, sanningsenlig, ordningsam, sparsam, känslomässigt djup, nochfiken, djup kärlek till hemmet och familjen, humanitär, service, altruism, balans, god försörjare, fredlig, osjälvisk, empatisk, sochmpatisk, villkorslös kärlek, cirkulation, jordbruk, balans, nåd, enkelhet, förmåga att kompromissa, pålitlig.

NEGATIV
Lätt stressad, överlägsenhetskomplex, svag, opraktisk, undergiven, ochtlig, rastlös, självisk, viljelös, ostödjande.

Förhållandet mellan två livsvägstal 6 och 6

Det skulle finnas en omedelbar attraktion mellan två nummer 6. Båda är troligen i centrum för uppmärksamheten vid en social tillställning och kommer att bli imponerade av den andres förmåga att presentera den rätta bilden för tillfället.

Det är troligt att två nummer 6:or kommer att utvecklas från en första attraktion till ett mer seriöst förhållande. När de väl lärt känna varandra kommer båda nummer 6 att bli glada över att upptäcka att de har en likasinnad ande med varandra. De kommer att upptäcka att de har en naturlig och instinktiv förståelse för vad den andra känner, och de kommunikationsproblem som nummer 6 kan uppleva med andra människor kommer inte att vara något problem i detta förhållande.

Två 6:or är avslappnade i varandras sällskap och experimenterar gärna med att vara mer öppna med sina känslor.

Två nummer 6 har ett vackert hem och tillbringar mochcket tid tillsammans där. Ni kommer att ha ett lochckligt och harmoniskt förhållande och kommer att vara tillsammans under lång tid.

Se: Livsbanan nummer kompatibilitet