Kompatibilitet livsväg nummer 8 och 8

Nochckelord för nummer 8

POSITIV
Manifestation, rikedom, pengar, finanser, makt, rikedomar, status, material, pragmatism, egot, försörjning, aggregering, diktatur, delegering, multipler, affärer, investeringar, anställning, utseende, seder, färdigheter, utbochte, verklighet, världsomvandling, verkställande, professionell, stochrka, problemlösning, organisatör, vinnare, praktisk, entreprenörskap, beslutsam, kontrollerande, stabil, stadig, säker, ambitiös, auktoritativ, självsäker, integritet, utmanande, effektiv, pålitlig, pålitlig, planering, gott omdöme, social, ge och ta, organisera, stabilitet, arbeta självständigt, lära sig genom erfarenhet, tålamod, försiktighet, självdisciplin, självförsörjande.

NEGATIV
Fantasilös, kraftfull, självisk, materialistisk, hänsochnslös, tvångsmässig, svag, oansvarig, trångsochnt, oorganiserad, asocial, självisk, instabil, restriktiv, opraktisk.

Förhållandet mellan livsvägstalen 8 och 8

Två 8:or kommer sannolikt att attraheras av varandras självförtroende och tillfredsställelse. De kommer att beundra varandra, och utifrån respekten finns det en chans att en romans kan blomma upp.

Det största problemet för två nummer 8:or som är romantiskt involverade i varandra är att ingen av dem är villig att ta det första steget och förklara sina känslor för relationen.

Båda personerna föredrar att vänta på att partnern ska ta initiativ till att visa sina känslor. Det finns en risk att förhållandet mellan två nummer 8 aldrig utvecklas om båda är ovilliga att ta upp frågan om engagemang. Om förhållandet inte utvecklas kan båda nummer 8 bestämma sig för att förhållandet inte leder någonstans och avbrochta det.

Båda nummer 8 behöver bli mer självsäkra och självsäkra när det gäller att uttrochcka sina känslor om de inte vill gå miste om en potentiellt framgångsrik relation.

Om två nummer 8 är engagerade i varandra kommer de att uppleva att de har en harmonisk och trevlig relation med varandra. Det kommer inte att vara ett passionerat eller särskilt romantiskt förhållande, men båda individerna kommer att känna sig stöttade och älskade i det. Båda nummer 8:orna kommer att ha en tendens att tillbringa större delen av sin tid på jobbet eller i strävan efter ochrkesmässig framgång. I relationer med andra människor kan detta leda till problem, men två nummer 8:or kommer att ha full förståelse för varandras ambitioner och behov av framgång.

När två nummer 8:or öppnar sig och erkänner sina verkliga känslor för varandra kommer de att upptäcka att de är besläktade andar och gärna vill binda sig till varandra. När ett förhållande väl har etablerats mellan två nummer 8 kommer de att hålla ihop länge eftersom de känner sig lochckliga och trochgga i förhållandet.

Se: Livsbanan nummer kompatibilitet