Ärkeängel Raziel

 • Namn: Raziel, Ratziel, Saraqael, Suriel
 • Stråle: 6:e stråle
 • Färg: Indigo
 • Fokus: Intuition, insikt, psykiska förmågor
 • Chakra: 3:e ögonchakrat
 • Element: Ljus
 • Kristaller: Chevron, ametist, labrodit, prehnit.

Ärkeängeln Raziel är ordförande för Sephira Jokhamah på livets träd.

Ärkeängel Raziels namn betyder ”Guds hemlighet” eftersom han arbetar så nära Skaparen att han känner till alla universums hemligheter och hur det fungerar. Han representerar den ”kosmiska fadern” och universums hemliga mysterier. Ärkeängel Raziel hjälper oss att komma till en större visdom om hur universum fungerar.

Ärkeängel Raziel styr över den sjätte strålen i regnbågens synliga fysiska spektrum – indigostråle.

Ärkeängel Raziel kan visa sig i många former, men oftast som ren energi eller levande ljus.

Ärkeängel Raziel är ärkeängel för ”uppenbarandet av gudomliga mysterier” och erbjuder mystisk kunskap, insikt och gudomlig visdom till dem som är redo att ta emot den. Raziel fungerar som en andlig guide, som ingjuter gudomlig nåd och kunskap som hjälper till att utvidga intuitionen och hjälper till att förstå metafysiska och esoteriska aspekter.

Ärkeängel Raziel ger gudomlig information som låter oss skymta universums gåtor. Dessa upplevelser tar vårt medvetande bortom tidens gränser, så att varje glimt av denna existensnivå visar det förflutna, nuet och framtiden som det eviga ”nuet”.

Ärkeängel Raziel hjälper till att skapa inre kommunikation och hjälper till att fokusera på personliga frågor som självmedvetenhet, självkännedom och förståelse. Ärkeängel Raziel kan hjälpa dig att öppna dig för högre nivåer av andlig medvetenhet och psykiska förmågor och öka din förmåga att höra, känna, se och känna gudomlig vägledning. Ärkeängel Raziel hjälper dig att förstå andligt och esoteriskt material, principerna för manifestation, helig geometri, kvantfysik och annan information på hög nivå. Han hjälper dig att fördjupa din andliga förståelse av esoterisk information, kunskap och begrepp. Ärkeängel Raziel kan hjälpa dig att förstå helig geometri, kvantfysik, manifestation, alkemi och annan information på hög nivå.

Ärkeängel Raziel hjälper till att förstärka intuition, klärvoajans och klärvoajans och hjälper även till att utveckla psykiska förmågor och andlig medvetenhet. Anropa Raziel för att utveckla och öka klärvoajans (psykisk medvetenhet) och för att hjälpa dig att avlägsna blockeringar för dina andliga gåvor, vilket möjliggör en klar och djup psykisk perception. Kalla på Raziel för att låsa upp och uppmuntra dina gudomliga förmågor och din potential.

Ärkeängel Raziel hjälper också till med regressioner från tidigare liv och hjälper till att frigöra eventuella blockeringar från tidigare inkarnationer.

Ärkeängel Raziel erbjuder vägledning och hjälp när det gäller alla metafysiska metoder som numerologi, astrologi, astrala resor, alkemi, chakran, drömarbete, kristaller, energihealing, Reiki, shamanism och psykisk utveckling.

Du kan anropa ärkeängel Raziel, eller besöka hans andliga retreat, om du behöver en energikick eller om du behöver styrka och uthållighet när du står inför en viss situation och när du söker visdom och information.

Ärkeängel Raziel hjälper till med:

 • utveckla högre nivåer av psykiska förmågor och andlig medvetenhet.
 • Förståelse för livets metafysiska och esoteriska aspekter.
 • Att få självmedvetenhet, självkännedom och förståelse.
 • Att få kunskap och visdom.
 • manifestera

ARCHANGELS

UPPSTIGNA MÄSTARE