Uppstigna mästare Hilarion

  • Även känd som: Lord Hilarion
  • Stråle/strålar: 5:e stråle, 8:e stråle
  • Färg: Orange, gul, grön
  • Fokus: Helande, forskning, vetenskap, kunskap.

Mästare Hilarion är Chohan eller Mästare för den femte strålen, den orange strålen för ”kunskap och vetenskap”. Mästare Hilarion strävar efter att utvidga medvetandet om dessa ämnen till jordplanet. Mästare Hilarion övervakar ”Sanningens tempel” och arbetar för att hjälpa mänskligheten att använda våra sinnen för att föra in nytt medvetande och andlighet i alla aspekter av vetenskaplig forskning, upptäckt och utveckling.

Mästare Hilarion arbetar med den gula strålen för att stimulera de mentala förmågorna till större kreativitet, och Mästare Hilarion arbetar också med den åttonde strålen; den gröna strålen. Mästare Hilarions vibrationsfärg är ljusgul och han arbetar med vibrationerna i den gröna strålen och hjärtchakrat.

Mästare Hilarion ger helande på alla nivåer och ger dessa energier till dem som är födda den 10, 19 och 28:e månaden samt till dem som är födda i januari och oktober.

Mästare Hilarion resonerar med rättvisa, noggrannhet, ansvar, gott omdöme och sunt förnuft.

Mästare Hilarion bidrar till att införa nya aspekter av vetenskap och forskning och uppmuntrar oss att använda våra enorma mentala krafter. Han arbetar för att hjälpa oss att utvidga våra sinnen och föra in ny medvetenhet och andlighet på alla områden av vetenskapliga framsteg, innovation och utveckling. Mästare Hilarion arbetar med vetenskapsmän, matematiker, uppfinnare, kemister, elektriker, musiker, konstnärer, ingenjörer, forskare, läkare och kirurger.

Mästare Hilarion hjälper till genom rening och helande av den fysiska, mentala och emotionella varelsen, och hans energi stimulerar mentala faciliteter. Mästare Hilarion erbjuder hjälp till dem som har begått överträdelser på något sätt. Hilarion sträcker sig in i de mörkaste hörnen för att hjälpa dem som kan ha överträtt till och med till förnedringens djup. Eftersom han vet att den andliga varelsen förblir ren och oskyldig, hjälper mästare Hilarion genom rening och helande på fysisk, mental och känslomässig nivå.

Mästare Hilarion inleder en ny början och en ny känsla av syfte för dem som befinner sig under hans inflytande. Hilarion hjälper oss att hitta balans och inspirerar oss att öppna våra sinnen och hjärtan för vår sanna potential och att erkänna vilka vi verkligen är som andliga varelser.

Inom den gamla Tarot är den styrande mästaren för kortet MAGIC mästare Hilarion.

De styrande mästarna för Tarotkortet WHEEL OF FORTUNE är Master Hilarion och Master Lord Maha Chohan.

Den styrande mästaren för Tarotkortet SUN är mästare Hilarion.

Mästare Hilarion arbetar tillsammans med ärkeängel Rafael på den orangea strålen, vibrationen för kunskap, vetenskap och forskning. Tillsammans hjälper de dig att söka och hitta personliga och universella sanningar.

Mästare Hilarion sägs ha varit aposteln Paulus i en tidigare inkarnation på jordplanet.

Mästare Hilarion hjälper till med:

  • Alla aspekter av vetenskaplig forskning, upptäckt och utveckling.
  • Rengöring och helande på alla nivåer.
  • Att söka och finna personliga och universella sanningar.
  • Öppna våra sinnen och hjärtan för vår sanna potential.
  • utvidga vår andlighet
  • mentala förmågor

ARCHANGELS

UPPSTIGNA MÄSTARE